Skip to main content

Waarom Events & Planning?

Met vele evenementen bureaus die ‘vergelijkbare’ diensten aanbieden kan de keuze soms lastig lijken waarmee je in zee gaat. Wat onderscheid Events & Planning precies met andere aanbieders en waarom zou jij over de streep moeten gaan om een samenwerking met ons aan te gaan?

Sinds 2014 houdt Events & Planning al bezig met het organiseren van zakelijke events, privé feesten en huwelijken. Van concept tot uitwerking. Een complete uitwerking dus. Als evenementenbureau zoeken we altijd naar de mooiste locaties, technische innovaties, inspirerende sprekers en presentatoren, professionele catering en verrassend entertainment.

Team Events & Planning bestaat uit perfectionisten met oog voor detail. We werken alleen samen met professionals die perfectionisme ook in het DNA hebben. Met elkaar bouwen wij jouw unieke event.

Locaties stylen we met verrassende decoratie en branding. We verzorgen de styling en presentatie van jouw locatie geheel in stijl van een thema. Of het nu een externe locatie is of bij jouw eigen organisatie we toveren het geheel om naar de sfeer die bij jouw event past.

Hoe wij te werk gaan

We maken gebruik van branding, decorbouw, meubilair, verlichting, meubilair om het thema of de merkbeleving te vertalen. Verder werken we met kleuren, stoffen, accessoires en bloemen. Kabels van licht en geluid werken we zoveel mogelijk weg. De benodigde voorzieningen plaatsen we zodanig dat het lijkt alsof het onderdeel van het geheel is. Crew en medewerkers stylen we naar de dresscode van het evenement waardoor zij zo min mogelijk opvallen tussen de gasten. Willen we dat crew en medewerkers juist goed zichtbaar zijn voor de gasten? Dan stylen we ze opvallend en herkenbaar. Alles naar concept en in de sfeer van het evenement.

Elk idee is uniek, net als ieder mens. Elke vraagstelling is bijzonder. Events & Planning staat voor ‘the extra mile’. Het is dan ook belangrijk dat je met ons deelt wat je wilt bereiken met jouw event. Zelfs als je denkt ‘dat kan niet’ willen wij het weten. Voor ons is namelijk niets te gek. Zoals Johan Cruijff ooit zei; ‘Alleen kan je niks, je moet het samen doen’.

Jouw idee voor je droom evenement werkelijkheid te maken? Neem gerust contact op en laten we samen het perfecte event organiseren.