Werk jij binnenkort mee aan toonaangevende huwelijken, bijzondere privé feesten en toffe zakelijke events? Kom stage lopen en word verantwoordelijk voor alle (online) uitingen van ons eventbureau.

Breng onze bijzondere events en samenwerkingen onder de aandacht op social media en vergroot onze community. De website wordt ook jouw domein waarbij je ondersteunt in de voorbereiding, de productie en de uitvoering van onze events. Een super afwisselende stage waar je niet de standaard ‘stageklussen’ krijgt maar echt meedraait. Grijp jij die kans?

Over Events & Planning

We organiseren en produceren toonaangevende zakelijke events, bijzondere huwelijken en privéfeesten in het hogere segment. Waar de één een feest organiseert organiseren wij een supergaaf feest waar echt aan alles is gedacht.

Voor bedrijven werken we bijvoorbeeld concepten uit voor unieke productintroducties, organiseren we de spectaculaire opening van een nieuw pand en toffe feesten voor medewerkers en/of relaties. Wat denk je van een bedrijfsfestival op eigen terrein met foodtrucks, attracties en toffe artiesten? Niets is ons te gek. We overtreffen graag de verwachtingen van opdrachtgevers en gasten.

Met een klein gedreven team en kantoorhond Lady werken we vanuit ons kantoor in Haarlem. Het is 10 minuten fietsen vanaf Haarlem CS, dus spring op je fiets en kom kennismaken. We breiden namelijk het team uit en zijn op zoek naar jou. Als stagiair kun je je bij ons ontwikkelen. Het gaat dus nadrukkelijk niet om een ‘snuffelstage’. De ervaring die je bij ons op doet kun je ook echt op je CV gebruiken. We houden ervan als je meedenkt dus schroom niet je creativiteit en ideeën te delen tijdens de lunch. De kans is groot dat je snel een ‘go’ krijgt en aan de slag kunt met je eigen idee (hoe tof?). Het kantoor delen we met Artist & Planning; de online entertainment boutique voor bijzondere pareltjes op het gebied van artiesten en acts. Entertainment boeken we dus bij collega’s (of de buren, hoe je het ook wilt zien).

Wat ga je doen?

  • Je maakt onder andere communicatieplannen en web content.
  • Je beheert de social media kanalen, bouwt de community op de verschillende platforms uit en houdt volgers op de hoogte van de toffe ontwikkelingen, events en samenwerkingen.
  • Je houdt de website up to date.


Wat vragen we van jou?

  • Hbo-opleiding leisure, media en entertainment, vrijetijdskunde of marketing en communicatie.
  • Affiniteit met de eventbranche.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Commercieel denken en handelen.
  • Ervaring met Photoshop/ illustrator is een pré.
  • Woonachtig in Haarlem en omstreken.


Interesse in deze functie?

De stagevergoeding is nader te bepalen.

Bij vragen over deze vacature neem je contact op met: Erik Meijers op 023- 620 10 04. Wil jij kans maken op deze toffe stageplek en ben je (op korte termijn) beschikbaar? Stuur dan je motivatie voorzien van cv naar info@eventsenplanning.nl. Verras ons!