Skip to main content

 

3 inspiratie thema’s voor jouw kerst- of winterfeest

Alhoewel de zomer pas net achter de rug is, is dit hét moment om te beginnen met het plannen en organiseren van je kerstactiviteit! Of het een kersdiner, kerstborrel, kerstfeest of combinatie van is, wij kunnen jou helpen! Wij organiseren graag het perfecte bedrijfsfeest op maat geheel naar jouw wensen. Hierbij 3 inspiratie thema’s voor jouw kerst- of winterfeest!

 

Après-ski

Lederhozen, Tiroler hoedjes of foute skipakken. Een après ski thema feest staat in het teken van gezonde gekkigheid! Met houten skihutjes, vuurkorven uit olievaten en een warme glühwein zet je de echte après ski sfeer neer. Hoe gek wil jij het maken? Denk aan catering met braadworsten, goulash, schnitzel, wafels of poffertjes. Alles om lekker op te warmen in de koude dagen. Entertainment is toonaangevend voor de avond.Met entertainment als bijvoorbeeld het Foute Skipakken Party Team of Rudi’s Aprèski Bar die de avond echt op de kop kan zetten!

 

 

Winter wonderland

Iets meer van de magische en sprookjesachtige kerstborrel insteek? Geen punt! Ga voor het winter wonderland thema! Lichtjes, lichtjes en nog eens lichtjes. Fleur je (eigen) locatie volledig op met sfeervolle kerstverlichting, sneeuwpoppen, mooie witblauwe sneeuwkristallen, een ijssculptuur, een schaatsbaan. Noem maar op, wij denken graag met jullie mee om het tofste winterfeest te organiseren. Natuurlijk mag het entertainment niet vergeten worden, denk aan de complimentenmeisjes die jouw gasten een warm persoonlijk compliment schenken.

Er zijn oneindig veel opties, benieuwd? Neem contact met ons op!

 

Kerstfeest

Rood, goud, zilver, donkergroen. Een klassiek kerst thema. Een locatie gevuld met mooie dennenbomen, kerstballen, vuurkorven en glitters! McDixi Light kan de livemuziek verzorgen geheel in thema van het evenement. Buitenom een uitgebreid assortiment aan foodtrucks kan je ook een geheel diner op maat overwegen met onze cateraars, waarmee je jouw gasten echt kan verrassen!

Gaan jullie voor een traditioneel, of misschien wel een ‘over the top’ kerstfeest? Een ruimte gevuld met dennenbomen, kerstballen, vuurkorven, rood, goud en donkergroene details? Óf doen jullie het dit jaar even anders? Nodig de ‘Grinch’ uit in plaats van de Kerstman. Organiseer een anti-kerst kerstfeest. Natuurlijk wel met de gezellige kerstsfeer, goed eten en drinken, maar zonder de traditionele kerst aankleding. Wat je maar wilt, wij regelen het. Neem nu contact met ons op om te sparren over jullie (kerst)feest!