Skip to main content

Een Peaky Blinders thema feest. Het was een koude winterdag in januari waarop wij met Wedding & Planning en de opdrachtgevers een erg succesvolle Peaky Blinders suprise party hebben georganiseerd.

Hoe creëerde wij de Peaky Blinders sfeer?

Met het gebruik van een groot aantal verschillende decoraties zoals veel kaarslicht, schitterend servies, hoge vazen, lange tafels en een rokerige sfeer hebben wij ervoor gezorgd dat de loods waar het feestje zich in afspeelde volledig in de Peaky Blinders style was gedecoreerd. Om het af te maken was de dresscode natuurlijk Peaky Blinders gerelateerd. Dit zorgde ervoor dat je bij binnenkomst het gevoel kreeg dat je in een aflevering van de serie zat!

Tips voor je eigen Peaky Blinders Party!

De vorige alinea ging over hoe wij onze Peaky Blinders Party hebben georganiseerd. Hierbij hebben wij enige ervaring opgedaan en deze ervaring delen we graag met jou. Lees snel onderstaande tips hoe jij jouw Peaky Blinders Party tot een groot succes kan maken! 

Drink als een Peaky Blinder!

In de serie zijn ze zoals je waarschijnlijk al weet erg fan van whiskey, daarom is het een goed idee om bij de bar een goede selectie te hebben van deze drank. Andere drankjes mogen natuurlijk niet achter blijven. Zorg dat je behalve uitstekende whiskey ook andere lekkere (alcoholvrije) dranken serveert. 

Kleed als een Peaky Blinder!

Om het feestje helemaal af te maken is het natuurlijk leuk als iedereen gekleed is zoals de mensen in de serie. Communiceer van tevoren duidelijk de dresscode met een moodboard erbij. Dan weten al je gasten wat ze aan kunnen trekken.  

Gezelliger met een spelletje!

Maak het feestje nog gezelliger door tafels neer te zetten waar verschillende soorten spellen op gespeeld kunnen worden. Denk hierbij aan poker, blackjack en roulette. Dit kan natuurlijk met nep geld gespeeld worden zodat het niet te serieus genomen wordt, maar het kan ook met echt geld, de keuze is aan jou!

Lijkt een Peaky Blinders thema feest jou een goed idee voor jouw opkomende evenement/feestje, neem dan gerust contact op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!