Over ons

Sinds 2005 is Erik Meijers, eigenaar Events & Planning, de drijvende kracht achter diverse toonaangevende producties en bedrijfsevenementen.

Van producent voor gevestigde spelers in de eventbranche tot freelance professional met een groot zakelijk netwerk. Van elke gelegenheid maakt Erik een ware beleving. Sinds 2014 is Erik de drijvende kracht achter Events & Planning. Met een vast netwerk van professionals realiseert hij events in het hoger segment.

Vanuit de zakelijke events groeien ook mooie privéfeesten en huwelijken. Het vertrouwen en de band die is gegroeid maakt dat men de telefoon pakt en zegt : ‘Erik, ik ga trouwen en jij gaat het regelen. Dan weet ik zeker dat het goed komt’. Dat is het mooiste compliment en de beste motivatie om altijd die extra stappen te zetten om van elk event echt altijd een onvergetelijk event te maken.

Elk idee is uniek, net als ieder mens. Elke vraagstelling is bijzonder. Events & Planning staat voor ‘the extra mile’. Het is dan ook belangrijk dat je met ons deelt wat je wilt bereiken met jouw event. Zelfs als je denkt ‘dat kan niet’ willen wij het weten. Voor ons is namelijk niets te gek. Zoals Johan Cruijff ooit zei; ‘Alleen kan je niks, je moet het samen doen’. Zo heeft Events & Planning in de afgelopen jaren hard gewerkt aan het samenwerken met partners en samen het mooiste resultaat voor elke opdracht te realiseren. Sinds de start van Events & Planning werken zij samen met partner Wedding & Planning voor toonaangevende huwelijken in het binnen- en buitenland. Een exclusieve samenwerking op top niveau!

Een bijzonder label van Events & Planning is Artist & Planning. Dit platform biedt de kans aan artiesten vanuit heel de wereld om zich kenbaar te maken bij het grotere publiek. Wij gebruiken het platform voor onze opdrachtgevers om tijdens de eerste gesprekken een inspirerend inzicht te geven in ons aanbod aan artiesten. De artiesten op de website van Artist & Planning worden zorgvuldig gekozen en moeten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan elke opdracht. Benieuwd geworden? Bezoek onderstaand onze partner en label voor meer inspiratie voor jouw aankomend evenement!

 

Over Wedding & Planning

De mooiste dag van je leven wil je zorgeloos vieren met familie en vrienden. Huwelijken in het hoger segment zijn als een evenement; de impact is groot en de organisatie zeer omvangrijk. Er komt veel bij kijken om van jouw grote dag een onvergetelijke dag te maken. Onze jarenlange samenwerking met weddingplanner Wiesje Hallewas heeft geresulteerd in vele fantastische huwelijken en blijvende herinneringen in binnen- en buitenland. Naast de mooiste bruidsparen en de liefste gasten waren de tofste locaties, verrukkelijk eten en verrassend entertainment de ingrediënten voor die onvergetelijke dagen. Events & Planning neemt het productiedeel voor rekening; locatie, techniek, podia, stroomvoorzieningen, tentaccommodaties, meubilair,  aankleding, productie & planning. In de creatie- en concept fase betrekken we partner Artist & Planning voor het entertainment; van ceremonie tot receptie en van diner tot feest.

Wedding & planning
Artist & planning

Over Artist & Planning

Artist & Planning is The entertainment Boutique voor verfijnde optredens en acts. Een speciaalzaak met mooie muzikale labels, gespecialiseerd in entertainment voor hoogwaardige huwelijken, bijzondere privé feesten en onderscheidende zakelijke events. Artist & planning is ook hofleverancier van Events & Planning omdat het bedrijf staat voor muziek en entertainment voor leven, vieren, feest en soms ook voor herdenken. Artist & Planning is onze ideale partner als het gaat om muziek en entertainment. Want muziek staat voor mooie en bijzondere momenten in het leven. Artist & Planning ondersteunt ons met muziek die verrast. Want die muziek staat garant voor blijvende herinneringen.

Artist & Planning