Diensten

Als evenementenbureau zoeken we altijd naar de mooiste locaties, technische innovaties, inspirerende sprekers en presentatoren, professionele catering en verrassend entertainment.

Team Events & Planning bestaat uit perfectionisten met oog voor detail. We werken alleen samen met professionals die perfectionisme ook in het DNA hebben. Met elkaar bouwen wij jouw unieke event.

Locaties stylen we met verrassende decoratie en branding. We verzorgen de styling en presentatie van jouw locatie geheel in stijl van een thema. Of het nu een externe locatie is of bij jouw eigen organisatie we toveren het geheel om naar de sfeer die bij jouw event past.

Hierdoor voegen we een andere dimensie aan jouw zakelijk evenement waardoor jouw boodschap wordt ondersteund en versterkt. We maken gebruik van branding, decorbouw, meubilair, verlichting, meubilair om het thema of de merkbeleving te vertalen. Verder werken we met kleuren, stoffen, accessoires en bloemen. Kabels van licht en geluid werken we zoveel mogelijk weg. De benodigde voorzieningen plaatsen we zodanig dat het lijkt alsof het onderdeel van het geheel is. Crew en medewerkers stylen we naar de dresscode van het evenement waardoor zij zo min mogelijk opvallen tussen de gasten. Willen we dat crew en medewerkers juist goed zichtbaar zijn voor de gasten? Dan stylen we ze opvallend en herkenbaar. Alles naar concept en in de sfeer van het evenement.

Divers in binnen- en buitenland

Naast zakelijke events als medewerkersfeesten, congressen en productintroducties voor consumenten of B2B in Nederland organiseren we ook zakelijke evenementen en high end huwelijken, voor grote en kleine(re) groepen, buiten Nederland. Naast de volledige organisatie nemen we ook de reisplanning van uw gasten uit handen. Wij creëren totaalbeleving die aansluit op jouw wensen en doelstellingen.

Meer weten?
events & planning organisatie

Expertise en jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in de eventbranche en een groot netwerk van professionals werken we aan de beste versie van jouw evenement. Specialisten uit de branche brengen hun kennis, expertise en ervaring van andere events mee. Voor elk evenement stellen brengen we de juiste mensen samen in het team. Alleen door expertise te delen kunnen we vermenigvuldigen.

Neem contact op