Verkoopdag de scheepmaker

@Haarlem

Het nieuwbouwproject De Scheepmaker in Haarlem is naast het treinspoor en de Oerkap gelegen. De verkoopdag werd gehouden in de Lichtfabriek te Haarlem.

De uitwerking

Events & Planning organiseerde op zaterdag 30 september de verkoopdag “De Scheepmaker Haarlem”. Op deze dag werden de geïnteresseerden en potentiële kopers ontvangen bij de Lichtfabriek te Haarlem. De Turbinehal is de locatie waar de verkoopdag wordt gehouden.

Op de weg naar de Lichtfabriek stonden beachflags die de route aanduidde. Parkeerbegeleiders verwezen de bezoekers naar de aanwezige parkeerplaatsen.

Eenmaal aangekomen bij de Lichtfabriek werden alle gasten ontvangen bij de entree van het Oliehuis door de medewerkers van PUUR*. Een lange balie staat aan de rechterzijde van de locatie voor het inschrijven en ontvangen van informatie. Het Oliehuis is tot de helft van de zaal afgehangen met een gordijn. Ook is de aanwezige bar open voor het ontvangen van een kopje koffie of drankje. Daarnaast is de entree naar de Turbinehal aangegeven door middel van signing. In de Turbinehal is in het midden de maquette van de Scheepmaker geplaatst op een vierkant blok.

Ook is er onder de maquette een bord met print geplaatst. Op dit bord een staat een kompas weergegeven en de straatzijde, de waterkant en het spoor. Hierdoor krijgen de bezoekers een duidelijk beeld van de plaatsing van het gebouw in zijn geografische omgeving. Rondom het centerpunt van de maquette is de ruimte ingedeeld in 3 zijdes, te weten: Kadewoning, Appartement en Penthouse. Diverse borden op A0 formaat op ezels geplaatst geven de 3 zijdes weer. In het midden van de opstelling van de borden op de ezels wordt per zijde één groot beeld opgeblazen tot 600 x 300 cm beeldformaat. Deze banner wordt opgehangen aan het dak.

Rondom de maquette werden statafels geplaatst voor het maken van notities of in gesprek te kunnen gaan met alle medewerkers van dit nieuwbouwproject en de makelaars van PUUR*. Ten slotte is er een gezellige coffee corner ingericht met een kinderhoek voor de kleintjes.

Meer informatie over het nieuwbouwproject: http://www.descheepmaker.nl