Winter Wedding

@vondelkerk Amsterdam

Het Vondelpark in Amsterdam is een unieke locatie voor een Winter Wedding. Events & Planning organiseerde hier de technische productie van de Winter Wedding H&A in de Vondelkerk Amsterdam

Begin 2017 heeft Events & Planning in samenwerking met Wedding & Planning de Technische productie van de Winter Wedding H&A – in de Vondelkerk te Amsterdam georganiseerd midden in de winter. De Vondelkerk gelegen aan de rand van het Vondelpark was de uitgelezen locatie om elkaar het ja-woord geven.

Het Vondelpark was een jaar eerder al het decor voor het huwelijksaanzoek. Vervolgens werd er een een jaar later een compleet huwelijksweekend gepland in een ontspannen sfeer waarbij haast of druk niet past.

In samenwerking met Wedding en Planning mochten wij de volledige technische productie van de Winter Wedding H&A opzetten voor het omtoveren van de Vondelkerk. Alle banken en stoelen werden verwijderd en in 1 dag tijd werden 13.000 rozen, 2 vrachtwagens techniek, 3 bakwagens decoratie en meubilair, 400m2 tapijt en 40 podiumdelen naar binnen gebracht voor de opbouw van een sprookjeshuwelijk. Er was gekozen om alle activiteiten op deze locatie te laten plaatsvinden. Van ontvangst tot ceremonie, van receptie tot het diner en tot slot het feest. Voor de ombouw naar de diverse momenten was een team van 35 man benodigd om binnen 1,5 uur de locatie volledig om te toveren van huwelijksceremonie tot het diner en feest. Een uitdagende taak gezien de lastig te bereiken locatie.

Tot slot was de Vondelkerk in Amsterdam een uniek decor voor een bijzonder, ontroerend en liefdevolle herinnering waar nieuwe verhalen werden geschreven.

Kijk mee