Bedrijfsuitje: Gas erop!

@Rotterdam

1. RIBVAREN

Om 10:00 uur ‘s ochtends verzamelen jullie op Rotterdam CS. Als jullie compleet zijn nemen jullie Metro D richting De Akkers en stappen jullie uit bij halte Beurs. Vanaf hier is het slechts een paar minuten lopen naar de opstaplocatie waar jullie bedrijfsuitje begint met ribvaren! Met zo’n varen in hoge snelheden door de Rotterdamse haven, de Maas en andere bezienswaardigheden. Om 11:45 uur worden jullie weer afgezet bij de Euromast.

2. LUNCHEN IN DE EUROMAST

Om 12:00 uur stijgen jullie op naar grote hoogtes en genieten jullie van een heerlijke lunch onder het genot van het uitzicht over heel Rotterdam.

3. SIM RACEN

Om 14:15 uur worden jullie beneden door de taxi opgewacht, en naar Racesquare gebracht. Hier nemen jullie het tegelijkertijd tegen elkaar op in een F1 race simulatie wedstrijd.Rook- en tril effecten maken deze simulatie levensecht. De winnaar van deze race kan zich niet alleen F1 Wereldkampioen noemen, maar ontvangt ook een prijs tijdens de prijsuitreiking. Na afloop van deze spannende race worden jullie weer veilig in de taxi naar de volgende locatie gebracht.

4. FRED EXPERINCE

Om half zes komen jullie aan bij FRED. In dit 2 sterren restaurant kun je de klassieke franse cuisine proeven. In een 7 gangen diner leren jullie de kookkunsten van chef-kok Fred kennen. Zijn motto luidt: “Enjoy food. Taste craftsmanship”.

Op zoek naar een uitdagend personeelsfeest of activiteiten met alle medewerkers, team Events & Planning helpt je graag met het bedenken van een leuke dag vol activiteiten, entertainment, plezier en eten.

Programma inhoudt

  • Ribvaren
  • Lunchen In De Euromast
  • Sim Racen
  • Fred Experince

Review

“Op zoek naar een uitdagend personeelsfeest of activiteiten met alle medewerkers, team Events & Planning helpt je graag met het bedenken van een leuke dag vol activiteiten, entertainment, plezier en eten.”

Events & Planning