BAM Telecom

Personeelsfeest Telecom Oranje Festival

Het was wederom een geslaagd feest bij BAM Telecom te Zwammerdam. Op zaterdag 17 september organiseerden wij de 2e editie van het personeelsfeest Telecom Oranje Festival voor alle medewerkers van BAM Telecom.

Na 6 maanden voorbereiding werd het festivalterrein in 1,5 dag opgebouwd door het team van Events & Planning. Met ruim 35 leveranciers70 medewerkers en slechts 1,5 dag bouwen op locatie. Om 16:30 uur werd het evenement feestelijk geopend en werden maar liefst 500 werknemers welkom geheten op het terrein van BAM Telecom.  Hier werden de gasten vriendelijk ontvangen door de hostesses van Six Stars Agency.

Catering

Het evenement had 1 duidelijk thema: “Verbinden”. Een grote flextent van Maessen Tentsupply stond centraal op het Telecom Oranje Festival. Om deze tent stonden diverse foodtrucks. Er was veel te krijgen, onder andere lekkere pizza’s en pasta’s van Pizza Amici, heerlijk vers gerookte paling van Palingrokerij Kay, BBQ met spareribs en burgers van Smoke Masters en heerlijke worsten van Wurst & Co. Ook waren er voor de veganisten en vegetariërs goede opties zoals veggie wraps en taco’s van spoon!  Na afloop kon je gaan voor heerlijke wafels bij ’t Wafelhuisje en een lekker bakkie van Koffiekar Amsterdam!

Om de keel te smeren was er een uitgebreide bar aanwezig van Bar Planet waar meerdere dranken geschonken werden. Voor de kenners was er nog een speciaal bier bar aanwezig van Cocktailmoves. Hier was een uitgebreide selectie van speciaalbieren te krijgen onder begeleiding van twee bier professionals. Voor de wijnliefhebbers waren de Meisjes van de Wijn van de partij met verschillende heerlijke wijnen!

Entertainment

Het personeelsfeest in het eerste echte herfstweekend. Dit heeft gelukkig geen problemen opgeleverd door de grote stretchtenten van Maessen Tentsupply. Onder deze tenten was het podium te vinden waar een selectie aan artiesten opgetreden hebben. John West opende het festival. DJ Rob Toonen was de gastheer van dit toffe event. En Joël Borelli nam het publiek geweldig mee in zijn show en met de band Lets Groove was het Bam Oranje festival 2022 een feit!

Buiten deze stretchtenten om, waaronder de muziek te vinden was, was er ook nog een tent met hierin een F1 VR-simulator van VRX1. Hier konden de gasten het tegen elkaar opnemen op het virtuele circuit om de bokaal van het Telecom Oranje Festival te winnen! Naast het racen was er ook mogelijkheid om je scherpschut talenten te testen bij de schiettent. Bij de schiettent stond de derby race tent waar fanatiek gegooid werd!

Na de sluitshow van Let’s Groove was het weer tijd om naar huis te gaan. Bij vertrek werden de bezoekers verrast met een frietje van Hans & Frietje voor onderweg. Hierna werden de gasten met de bussen en taxi’s weer opgehaald en naar huis of naar de parking gebracht.

Ondanks het weer was het een mooi personeelsfeest! Graag willen wij de gasten bedanken voor hun aanwezigheid en het maken van deze gezellige avond. En niet te vergeten onze leveranciers die het Telecom Oranje Festival 2022 tot een succes hebben gemaakt!

Programma inhoudt

  •  John West
  • DJ Rob Toonen
  • Joël Borelli
  • De band: Lets Groove

Review

“Na 6 maanden voorbereiding werd het festivalterrein in 1,5 dag opgebouwd door het team van Events & Planning. Met ruim 35 leveranciers, 70 medewerkers en slechts 1,5 dag bouwen op locatie.”

BAM Telecom