PERSONEELS FEEST

@BAM TELEKOM

Na enkele maanden van voorbereidingen was het op zaterdag 22 juni 2019 dan eindelijk zover: het personeelsfeest van BAM Telekom! In samenwerking met Karen Hogenbirk organiseerden wij dit feest voor BAM. Tijdens het feest was er ook aandacht voor Make-A-Wish. De medewerkers van BAM Telecom hebben zich een jaar lang ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor het vervullen van de liefste wens van zieke kinderen in Nederland.

De gasten werden opgehaald en naar het feestterrein in Zwammerdam gebracht met VIP vervoer. De door Events & Planning ontworpen festivalingang was gemaakt van een immens grote bouwhelm van BAM. Op het terrein stond een grote tent waar  de drankjes verzorgden. Om de tent hebben we diverse foodtrucks opgesteld waar ieder naar eigen smaak en wens wat lekkers kon halen. De gasten konden onder andere kiezen voor een versgebakken pizza van Ecopizza, huisgemaakte saté van Het Rijdende Broodje, frites en snacks van Hans en Frietje, Franse crêpes van Crêpes BuBU, ambachtelijk ijs van Abbie’s IJsbus, gerookte vis van Vischookerij  en tot slot, een wijnproeverij bij de Vrolijke Druif!

We hebben het terrein verder aangekleed met attracties als een grote de Kop van Jut, Ballengooien in de bussentent en een ware schiettent. Verder vermaakten de gasten zich door de diversiteit aan entertainment via Artist & Planning. Zo draaide DJ Martein in de Signage toren, konden gasten los op de dansvloer van de Secret Silent Disco waar DJ’s Luc en Tim van L.A. DJ’s de lekkerste plaatjes draaiden. Op het podium waren er meerdere optredens van verschillende artiesten.

Het feest barstte los met een optreden van The Originals, de band die alle liedjes ter wereld kan zingen. Tot slot werd de avond afgesloten met het DJ Duo That 00’s Show. Zoals de naam al aangeeft werd er alleen maar muziek gedraaid uit de 00’s. Kortom, na een zomeravond met lekker eten, goede muziek en leuke mensen kijken wij terug op een zeer geslaagd festival voor BAM Telecom.