Pannenbier park Wilmbledon

@Overveen

Op donderdag 10 december 2015 is het behalen van het hoogste punt in combinatie met een kerstborrel gevierd van het nieuwbouwproject Park Wimbledon. Een feestelijke gebeurtenis met bier en een hapje in een gezellige omgeving op het Park Wimbledon.

Hoogste punt viering – Pannenbier
Dit is een traditie die Pannenbier heet. Als het hoogste punt bereikt is en de vlag geplaatst, is het aan de opdrachtgever om de werkers van bier te voorzien. Als dat bier geschonken en gedronken is, gaat de vlag er weer af. Dus als u ergens op een nieuwbouw project al een poosje een vlag heeft zien wapperen, wil dat zeggen dat er door de opdrachtgever nog geen “bier” geschonken is…

De uitwerking
Op deze feestelijke dag zijn genodigden uitgenodigd vanaf 15:00 uur voor het pannenbier. In een tijdelijke accommodatie op het terrein worden de genodigden ontvangen in een aluhal van 10 x 10 meter incl. houten vlondervloer, witte zeilen. Achter de aluhal is een 5×5 meter pagode geplaatst voor catering en opslag materialen.

Bij de entree worden de genodigden ontvangen met koud bier en kunnen genieten van top bitterballen, kaas en worst uit Ria’s Keuken. Het vrouwelijk personeel is geheel gekleed in stijl. De tijdelijke accommodatie is aangekleed met divers sta-meubilair en een bar. Een aantal krukken zijn bij de statafels geplaatst. De locatie is verder in winterthema uitgevoerd met veel gebruik van steigerhout, boomschors, vuurkorfen etc.

Tijdens de borrel draait DJ Bert Dekker de meest funky plaatjes, hollandse hits en gezellige achtergrond muziek.