OPENING LOODS 5

@ MAASTRICHT

Events & Planning heeft op 6 maart 2019 dè grote opening van Loods 5 in Maastricht georganiseerd. Het nieuwe filiaal opende op donderdag 7 maart haar deuren en om dit groots te vieren organiseerde Events & Planning het medewerkersfeest. De perskuch vond om 14:00 uur plaats. Om 15:00 uur werden de genodigden met bussen naar het walking dinner gebracht.

Wij zorgde tijdens het walking dinner voor kleine porties. Gasten kunnen dan van de gerechten proeven en zullen na de eerste ronde niet meteen al vol zitten. Grotere warme gerechten is ook belangrijk om te serveren maar met mate. Op een evenement zoals de opening van Loods 5 in Maastricht kunnen gasten namelijk hongerig zijn. Dan zijn de wat grotere gerechten van meer belang. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor 10 tot 14 gerechten: 6 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 toetjes. Een toastje of een geroosterd broodje kan tenslotte al als voorgerecht gezien kan worden. Dat maakt 10 tot 14 gerechten dus niet veel.

Na het walking dinner was het hoog tijd voor de medewerkers van Loods 5 om even goed te ontspannen, daarom hebben wij de organisatie uit handen genomen. Terwijl het pand nog opgeruimd werd zorgden wij ervoor dat de DJ booth op de juiste plek stond en dat de champagneglazen klaarstonden voor de bezoekers. Het feest kon beginnen! Ieder bedrijf is ten slotte wel anders dus Events & Planning zorgde er voor dat het personeelsfeest origineel georganiseerd werd naar wens van, in dit geval, Loods 5 in Maastricht. Een goede communicatie met het bedrijf is dus van groot belang. Zodra je de visie en wensen van het bedrijft weet, is het uitkiezen van de huisstijl, gerechten en de muziek genre beter in te schatten. De muziek is tenslotte de sfeermaker van de avond!