KNVB FEESTAVOND 11E EDITIE

@Grand hotel Huis ter Duin te Noordwijk

Events & Planning organiseerde wederom dit jaar opnieuw de feestavond voor de Vereniging Ex-Internationals KNVB, dit jaar alweer de 11e editie! Maar dit jaar vond het plaats in het Grand hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

Aangekomen in de Keizerzaal stond er achtergrondmuziek aan. De zaal was mooi uitgelicht. Op de tafels stond namelijk een LED lamp op accu in de kleur oranje + de decoratie van Huis ter Duin. Tot slot nam Gerard Bouwer het woord voor zijn toespraak.

In de voorbereiding naar de 11e editie feestavond Vereniging Ex-Internationals KNVB hadden alle leden en genodigden een uitnodiging ontvangen waarbij zij hun nummer(s) opgaven. Terwijl de feestavond in volle gang was, maakte iedereen zich klaar voor een spetterende afsluiting met de verzoeknummers die live gespeeld werden door Mike’s Pianoshow en door de gespeeld de band.

Om 00:00 uur was het feest zeker nog niet afgelopen, we gingen nog even door! De avond was nog jong en iedereen was nog fysiek sterk. Daarna verzochten wij de gasten vriendelijk om zich te verplaatsen naar de Bar Maritiem. Hier trad “Pick Your CD” op voor een gezellige afterparty die tot 02:00 uur duurde. Tot slot werd de avond afgetrapt met de ontvangst van alle genodigden in Bar Maritiem van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Opnieuw een mooie avond met prachtig uitgedoste gasten.