KNVB ex internationals

@GRAND HOTEL HUIS TER DUIN, NOORDWIJK

Voor de 8e editie van de feestavond van de Vereniging Ex-Internationals KNVB gaan we een stapje naar voren, een stapje terug, een stapje verder, en vooral een stapje harder! De rode draad voor de feestavond is: “Fysiek”.

We trappen de avond af met de ontvangst van alle genodigden in Bar Maritiem. Om 19:55 uur wordt iedereen uitgenodigd te verplaatsen naar de Keizerzaal voor de aanvang van de feestavond.

“Een stapje naar voren…”

Aangekomen in de Keizerzaal staat er een lekker muzikaal nummer op. De zaal is mooi uitgelicht, op het grote LED scherm staat het logo van de Vereniging en de tekst: “Een stapje naar voren…”. Een stadion speaker vraagt alle leden van de Vereniging KNVB Ex Internationals op het podium voor de groepsfoto.

Aansluitend neemt Gerard Bouwer het woord voor een korte toespraak.

Na de toespraak komt het muziek fragment weer terug. Uit de deur komt de 1e act tevoorschijn: voetbalkunstenaar Nelson. In een 5 á 6 minuten durend spetterend optreden waarbij hij als “balvurtuoos” zijn voetbaltrucs, onnavolgbare schijnbewegingen, “moves” en natuurlijk een “panna” showt. Wellicht weet hij nog een oud speler te benaderen voor een panna die hij niet zag aankomen.

We zijn de avond spetterend begonnen. De eerste gang, het voorgerecht wordt geserveerd.

“Een stapje harder!”

Het tussengerecht is uitgehaald en de dansvloer wordt omgebouwd voor een spectaculaire act: Sandy Kandau! LA VOIX MAGIQUE!

A beautiful singer, a wonderful voice, a stunning performance with the fastest quick-changes ever. Where she appears there is magic in the air….

In het applaus wordt het hoofdgerecht uitgeserveerd. Na het hoofdgerecht volgt de prijsuitreiking en het nagerecht. De feestavond is nog in volle gang en iedereen maakt zich klaar voor een spetterende afsluiter van de avond: Jan Smit!

We gaan nog even door, want de avond is nog jong en iedereen is nog fysiek sterk. Mr Spinkit komt de Keizerzaal binnen gereden en draait passende plaatjes om de genodigden uit te nodigen en te verplaatsen naar de Bar Maritiem.