LANCERING EN PRESENTATIE NIEUW PLATFORM

Get to know FLOW! – lancering en presentatie nieuw platform. De toekomst vraagt ons allemaal om beter na te gaan denken over reductie CO2-uitstoot voor een betere toekomst. FLOW is het nieuwe platform met als doel: wereldwijd autovrije straten te creëren en steden leefbaarder te maken . Geen straten meer die vol staan met geparkeerde auto’s, maar alleen vervoersmiddelen op de weg die nodig zijn om mensen van A naar B te vervoeren.

Op woensdag 27 september 2017 was Get to know FLOW! – lancering en presentatie nieuw platform bij MAF Grand Café & Winebar (Perron 3, Haarlem CS) te Haarlem.

Tijdens Get to know FLOW dat Events & Planning organiseerde, presenteerde FLOW haar visie en licht haar missie en MaaS-oplossing en participatiemogelijkheden nader toe. Zodat we dit doel gezamenlijk gaan realiseren.

FLOW’s missie is om steden leefbaarder te maken door middel van onder andere:

  • reductie CO2-uitstoot (minder auto’s, meer duurzame vervoersmiddelen)
  • efficiënter gebruik van auto’s (gebruik boven bezit, meerdere passagiers per rit)
  • meer leefruimte (minder geparkeerde auto’s in straten, meer groen)
  • minder verkeersongevallen
  • betere bereikbaarheid

Het bedrijf FLOW is een Mobility as a Service-initiatief (MaaS) opgericht door Merijn Everaarts(Dopper), John Meulemans(3SixtyFive) en wordt vormgegeven doorAlex Matatula.

FLOW heeft op deze dag het plan gepresenteerd waarbij elektrische autonome voertuigen in de (deel)economie worden geïntroduceerd, mensen worden gestimuleerd ritten te delen en hierbij de samenwerking aan wordt gegaan met o.a. stadsbewoners, OV-aanbieders, leasemaatschappijen, overheden, aanbieders van duurzame energie, parkeergarages, etc. Om ook zo een duurzaam en voordelig alternatief te bieden voor deur tot deur vervoer in grootstedelijk gebied.

Get into the FLOW!
Het is de start van een beweging, een transformatie in de wereld van mobiliteit. Wij willen jou en/of jullie organisatie onderdeel maken van deze transitie. Jij als early-adopter en als mens met een duurzame toekomstvisie die zichzelf en tot slot ook anderen weet te interesseren om onze missie te verspreiden en te funden.

Tot slot gaan we terug naar de plek waar 178 jaar geleden (20 september 1839) een revolutie is gestart op het gebied van mobiliteit, het prachtige Haarlem CS.

Nu staan we aan de vooravond van de volgende revolutie, en ook jij kunt daar onderdeel van zijn.

Get into the FLOW!