Adnight 2016

@Amsterdam

ADNIGHT is de ultieme ‘kitchen review’ voor creatieve bureaus, marketeers en creatieven!

Een nieuw concept voor de reclame-industrie, marketing en creatieve sector in Amsterdam is absoluut Adnight. De industrie bruist van de energie en steeds meer nieuwe marketing- en reclamebureaus schieten als paddenstoelen uit de grond. Hiermee komt Amsterdam internationaal steeds beter op de kaart. Maar normaal gesproken zien wij enkel het eindproduct of lezen de verhalen over alle creatieve en inspiratie volle ideeën pas achteraf. In 2016 is daar verandering in gekomen met de komst van het nieuwe concept: Adnight.

Adnight omschrijft zichzelf als de ultieme ‘kitchen review’. Voor één avond opent een selectie van creatieve bureaus hun deuren voor marketeers en creatieven. ‘Een unieke kans om de sfeer van reclame- en productiebedrijven te proeven, werk te bewonderen en mensen te ontmoeten’, aldus de organisatoren.

What to expect?
De aangesloten bureaus in Amsterdam organiseren zelf een inspirerend programma tijdens deze avond. Adnight zorgt voor een volledig overzicht online zodat bezoekers zelf hun avond kunnen samenstellen. Met de aankoop van een ticket via de website mag jij een kijkje nemen achter de schermen bij deze bureaus!

Tijdens deze 1e editie van Adnight hadden ruim 50 creatieve bedrijven, van reclame tot productie, zich aangesloten voor dit bijzonder event. Wij van Events & Planning waren erbij voor de organisatie en technische opbouw van de afterparty in Felix Meritis te Amsterdam.

Op vrijdag 6 oktober 2017 vind de 2e editie plaats. Meer info? Kijk op: Adnight.nl.

Oprichters van Adnight: Denise Willigers, Claire Daemen, Rose Zandvliet en Wybe Sallows. Voor vragen of andere samenwerkingsvoorstellen kan contact worden opgenomen via info@adnight.nl.