1e Steenlegging

@Park Wimbledon

Introductie

Op vrijdag 5 juni 2015 vond de 1e steenlegging plaats van het nieuwbouwproject Park Wimbledon. Een feestelijke gebeurtenis met een glaasje, onthulling van de eerste steen en een naborrel met een hapje en een drankje.

Bij de entree van de Flextent werden de bezoekers ontvangen door twee hostessen. Genodigden konden genieten van een glaasje en een lekkernij by Ria’s Keuken. De Flextent in de kleur taupe, was voorzien van een houten vlonder vloer en aangekleed met divers sta-meubilair en een bar.

Tijdens de ontvangst en tijdens de borrel speelde er muziek vanuit het mobiele dj meubel van Mr. Spinkit.

Ook aan de kinderen van de bezoekers was gedacht. In een hoek van de tent was een ruimte gecreëerd waar kinderopvang wordt aangeboden. Onder leiding van 2 professionele nanny’s van Lanounou werd er kinderopvang aangeboden met divers kindervermaak.

Na de ontvangst verplaatsten de genodigden naar de 1e steenlegging. Ceremoniespreker Peter Snijders praatte deze bijzondere gebeurtenis aan elkaar en introduceerde de diverse sprekers. Tijdens het moment van de onthulling werd een grote sticker van de muur getrokken waardoor de 1e steen zichtbaar werd. Ondersteund met geluid en het afsteken van 4 streamers maakt dit tot een feestelijke gebeurtenis!