Skip to main content

De zoektocht naar een trouwlocatie kan overwhelming zijn. Met zo veel opties van kastelen, tot kerken tot landgoed tot zelfs oude fabriekshallen kan de keuze lastig zijn. Zoeken naar die ene trouwlocatie die precies op jullie wensen aansluit ain’t a simple thing… Om je een beetje richting en inspiratie te geven hebben we hierbij een overzicht met 3 van onze prachtige favoriete trouwlocaties!

Château Neercanne 

In Maastricht, op de grens met België, ligt het terrassenkasteel Château Neercanne. Château Neercanne is een verrassende locatie met oneindig veel mogelijkheden voor jouw bruiloft. Met een adembenemende omgeving tussen de wijngaarden, prachtige tuin, mergelgrotten en zalen is er ontzettend veel ruimte voor al je wensen. Château Neercanne beschikt over 2 klassiek ingerichte salons en 2 sfeervolle grotzalen met een capaciteit variërend van 10 tot 1000 personen.

Het Roode koper

De Engelse landschapstuin en het heuvelachtige boslandschap rondom de prachtige villa van Het Roode Koper vormen een buitengewoon romantische plek voor jullie bruiloft. Samen met familie en vrienden vier je hier in een intieme sfeer een onvergetelijke huwelijksdag. Met een huwelijksceremonie en champagne-toost in de geurende rozentuin, een high tea of mooie lunch op het zonnige buitenterras, een receptie bij het zwembad, een diner aan stijlvol gedekte tafels in de prachtige siertuinen is deze locatie echt toonaangevend. Afsluiten met een uitbundig feest en daarna heerlijk slapen in een van de 32 sfeervolle hotelkamers. Een bruiloft op Het Roode Koper is een all-in plaatje!

Vondelkerk Amsterdam

Trouwen in de hoofdstad van Nederland in een prachtige kerk. De vondelkerk! Deze sprookjesachtige kerk staat midden in Amsterdam aan de rand van het Vondelpark. De middeleeuwse architectuur en de moderne faciliteiten maken de Vondelkerk tot een perfecte locatie voor jullie huwelijk of evenement.

Uiteraard zijn er nog veel en veel meer prachtige trouwlocaties. Benieuwd geworden? Neem gerust (telefonisch) contact met ons op en laat ons jullie inspireren!